Abonneren op RSS-feed

RVS Keukenkranen

GEBOO Roestvrijstaal; uw specialist als het gaat om roestvrij staal Keukenkranen.

Al 10 jaar is GEBOO Roestvrijstaal actief op het gebied van roestvrij staal (RVS) Sanitair. We zijn dan ook verheugd dat we samenwerkingenzijn aangegaan met betrouwbare partijen op het gebied van RVS Kranen en Douches. Met VRH, Delabie, Fontealta, Inoxstyle, Sento en Beldeaux zijn wij ervan overtuigd dat we een breed assortiment kunnen aanbieden die betrouwbaar zijn, goede service verlenen maar die ook betaalbaar zijn!

De Kranen en Douches worden gemaakt van verschillende soorten roestvrij staal. De kwaliteit hangt met name ook af van de omgeving waar de kranen en douches gebruikt worden. Zo leveren wij bijvoorbeeld kranen van Delabie die gemaakt zijn voor gebruik in ziekenhuizen, tandartspraktijken of verzorgingstehuizen.

Wij leveren ook aan de maritieme sector waar vraag is naar kranen en douches gemaakt van chirurgische kwaliteit RVS (RVS316L). Zo heeft iedere branche zijn eigen wensen ten aanzien van de producten. Met de komst van Inoxstyle naar Nederland kunnen wij ook in deze behoefte voorzien.

Heeft u vragen over onze RVS Kranen en Douches? Neem dan contact op ons op. Wij staan u graag te woord.

Betrouwbaar, betaalbaar en haalbaar!

Artikelen 13 tot 19 van 19 in totaal

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 13 tot 19 van 19 in totaal

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren