Abonneren op RSS-feed

RVS Douchekranen

GEBOO Roestvrijstaal; voor al uw Douchekranen van roestvrij staal (RVS)

Er zijn vele douches en kranen te koop. Maar zijn ze wel gemaakt van roestvrij staal? Kranen en Douches zijn een belangrijk onderdeel van uw toilet of badkamer. Soms slaan de kranen en douches dof uit! Dit heeft te maken met de mindere kwaliteit. Bij GEBOO Roestvrijstaal zijn alle douches en kranen gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Je kunt ze gebruiken voor in je huis, voor op kantoor en voor in zwembaden. Daarnaast leveren wij ook aan de maritieme sector.

Waarom GEBOO Roestvrijstaal ? De douches en kranen zijn gemaakt van Carbon en roestvrijstaal (RVS 304, RVS 316, RVS 316L) en van uitstekende kwaliteit. De douches en kranen zijn allemaal afkomstig van A-merken zoals VRH, Sento, Beldeaux, Fontealta en Inoxstyle. De kranen en douches van Fontealta en Inoxstyle worden ambachtelijk gemaakt en worden op aanvraag geproducueerd voor met name de jacht- en scheepsbouw.

Geinteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan snel een kijkje op onze website. Heeft u vragen, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Betrouwbaar, betaalbaar en haalbaar!

Artikelen 1 tot 12 van 25 in totaal

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 25 in totaal

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren